Vil din bådmotor ikke starte?

Vi er nok nogle stykker som har oplevet, at vores bådmotor ikke har kunnet starte eller har sat ud på et ofte kritisk tidspunkt. Men hvorfor fungerer motoren ikke?

Motor- og reservedele klar på bordet

Et godt spørgsmål, men nu har Carsten Overgaard og Klaus Nielsen sat sig for at forklare andre, hvordan de som sejlere kan komme ud over de værste startvanskeligheder, afhjælpe fejl og forebygge. De havde sat 11 medlemmer fra sejlklubben i stævne onsdag den 13. marts i Virksund.

De blev i løbet af nogle timer meget klogere på emnet og fik tilmed en række praktiske råd med hjem. Diskussionerne, spørgsmålene og udvekslingen af erfaringer var guld værd. Se præsentationen fra kursus ved at trykke her.

Den anden kursusdag 20. marts benyttes ikke, men det er sikkert og vist, at kursus atter vil blive afholdt på et andet tidspunkt.