Seniorsejlads starter i 2019.

Kom ud og sejle på Limfjorden i 2019.

Du har måske sejlet hele livet, men har nu valgt at sælge båden. Du savner imidlertid en tur på vandet i samvær med andre.

Virksund Sejlklub vil i 2019 søge at få seniorsejlads op at stå og sejle, når andre er på arbejde.

Lyder det spændende, så se nederst vedr. nem tilmelding.

Som seniorsejler behøver du ikke nødvendigvis at have haft din egen motorbåd eller sejladsbåd. Det gør dog ikke noget, at du kender til begreber som for (stævn) og bag (agter) på båden, så vi nogenlunde taler på samme frekvens.

Vi sejler i klubbåde, herunder Virksundtøsen, og i nogle medlemmernes både. I sejlklubben sætter vi sikkerheden øverst. Det vil vi også, når vi seniorsejler.

Vi planlægger at sejle, når vejret er godt og ikke alt for blæsende. Vi vil ofte starte med kaffe og rundstykker. Der efter vil vi sejle, hvis vejret arter sig.

Vi sejler fra maj til september hver torsdag med start kl. 10. Vi vil sejle såvel i Lovns Bredning som i Hjarbæk Fjord. Afhængig af vejr og vind vil vi indimellem sejle en lidt længere tur og spise vores medbragte mad i en af de nærmeste havne eller lægge til ved en turbøje.

På hver båd vil vi have udpeget en skipper, som enten kender eller ejer båden og som kan manøvrere båden under alle vindforhold.

Lyder det som noget, du kunne tænke dig og måtte du være interesseret i at deltage i 2019 eller ønsker du at høre mere, så kontakt Virksund Sejlklub gennem formand@virksundsejlklub.dk eller benyt formularen nedenfor.

Jeg vil gerne deltage i seniorsejlads og vil gerne snarest kontaktes.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Du vil normalt også kunne komme i forbindelse med Virksund Sejlklub ved brug af en indsat kontaktformular. Den er desværre p.t. ude af funktion og derfor fjernet.