Har du lyst til at bidrage til ungdomsarbejdet i Virksund Sejlklub?

Sejler du jolle eller har du sejlet jolle? Er du god til at omgås unge mennesker, så vær del af vores team, der tilrettelægger og afholder ungdomssejlads i Virksund.

Det kan være en særdeles berigende oplevelse, når børn og unge begynder og lære at sejle.

Vi vil imidlertid gerne være lidt flere omkring børn og unge sejlads i Virksund.

Vi søger alle som har lyst til at støtte og hjælpe. Måske har du et stort sejlerhjerte. Du er måske allerede uddannet sejlerinstruktør eller ønsker med tiden at uddanne dig til sejlerinstruktør. Måske vil du blot være del af fællesskabet, er god til at bage kager, vil gerne bidrage til at skabe en god stemning eller udvikle et godt kammeratskab. Der er brug for det hele og alle kompetencer.

Kom og vær med. Vi mødes søndag 22. april ved sejlerskuret. Vi sejler herefter om mandagen fra starten af maj til begyndelsen af oktober i henholdsvis Opti, Feva og Tera joller. Gennem sæsonen vil være et struktureret undervisningsforløb i land og på vandet.

Har du lyst til at bidrage til Virksund ungdomssejlads, så mød op, men kontakt gerne Rune Damm runedamm@hotmail.com og 22368087 eller Søren Kjærsgaard Jensen skj7419@gmail.com og 24207726. Du er også velkommen til at kontakte Jens Kofoed, jenskofoed@live.dk 31313310.

Del gerne denne nyhed med andre.

Virksund Sejlklub