Nyhedsbrev juni

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Sejlersæsonen er på sit højeste. Aktiviteterne er i gang og i denne nyhedsblog for juni kan du læse lidt mere om det meste.

Sejlersæsonen blev allerede skudt i gang 5. maj med et brag. Sejlklubben er særdeles stolte over, at Jørgen Christiansen, Martin Andersen og Erling Østergaard blev tildelt Skive Idrætssamvirkes Initiativpris 2018 i forbindelse med Virksund Havn og Sejlklubs standerhejsning. De fik alle tre prisen og anerkendelsen for deres frivillige arbejde for sejlerskolen gennem adskillige år.

For at det ikke i sig selv skulle være nok, har klubben efter ansøgning fået bevilliget 60.000 kr. fra Friluftsrådet til en brugt og sikker sejlbåd. Det skal nu overvejes og besluttes hvilken bådtype, der skal anskaffes inden for denne tildelte ramme. Klubbens bestyrelse, kapsejladsudvalg og sejlerskole vil blive involveret i valget.

Sejlklubben har efter et længere forarbejde valgt at gå i luften med ny hjemmeside. Den er åben og synlig for alle. På www.virksundsejlklub.dk, hvor du kan orientere dig om medlemskab, klubbens frivillige arbejde og sejlads af enhver art. Sejlklubben vil fremover benytte den nye hjemmeside og klubbens facebook-side www.facebook.com/virksundsejlklub som informationsplatform for klubbens aktiviteter samt fællesaktiviteter med havn og kajakklub mv.

Det er vigtigt at vi løbende får uddannet medlemmer som instruktører, dommere og målere. Vi har i foråret fået uddannet Kenneth Stjerneby Mortensen, Carsten Overgaard og Bo Nymann til nye målere på kursus afholdt i Virksund i regi af Dansk Sejlunion. Målerne har allerede været i sving med at opmåle sejl og både et par gange.

Sejlklubben har bestemt, at vi vil investere i to ny rigmålere, som er mere moderne og præcise end de hidtidige rigmålere. Rigmålerne kan hjælpe dig med at stille din rig, så der ikke er tvivl om, hvorvidt mast og rig står korrekt.

Bestyrelsen har atter en gang valgt at trimme sejlklubbens forsikringer på klubbåd, rib-både og joller. Udgifterne for forsikringerne skal stå mål med de værdier, som ligger i sejlbåd, joller og grej.

Flere sejlbåde har bestemt at deltage i årets Mors Cup, som i år finder sted lørdag den 9. juni. Gå ind på www.thisted-sejlklub.dk og læs om denne traditionsrige kapsejlads. Seneste tilmelding er tirsdag den 5. juni.

Sammen med Havkajaklubben afholdes vores Ungdomsafdeling åbent hus lørdag 16. juni. Kom endelig ud til Virksund med dine børn og unge og se stedet og mulighederne.

I weekenden 16. og 17. juni gennemføres fællestur til Fur. Motorbåde og sejlbåde drager afsted sammen på en hyggelig weekend. Du og din familie bør overveje at deltage, og husk at tilmelde dig arrangementet, hvilket du kan læse om på enten www.virksundsejlklub.dk eller www.virksundlyst.dk 

23. juni afsluttes årets duelighedsundervisning, som fortsat hvert år gennemføres i et godt samarbejde med Viborg Sejlklub. Der er i år ni kursister, som går op til den praktiske prøve 23. juni efter at have bestået den teoretiske eksamen i april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *