Sejl Sikkert til søs

Sikkerhed til søs og respekt for vand er vigtige forudsætninger for at kunne stå til søs.

Årets digitale kampagne om sikkerhed til søs blev skudt i gang i slutningen af juni. Der er foreløbigt lavet to kampagnefilm, og senere vil komme tre kortere instruktionsfilm. Hen over sommeren vil SejlSikkerts kampagnefilm køre på Facebook. Filmene kan ses direkte ved at klikke her.

Du kan læse mere her om sikkerhed til søs.

Der er forskel på fantasi og virkelighed. Mange har måske et billede af sig selv som værende stærk og handlekraftig, men når ulykken rammer, er virkeligheden en ganske anden. Vandet er koldt, tøjet er tungt og fysikken er ikke, hvad den har været. Derfor er det vigtigt at tage sine forholdsregler, bruge vesten og andet sikkerhedsudstyr, så man kan klare en tur i baljen.

Virksund Sejlklub har tre Sejl Sikkert ambassadører: Leif Folke, Jørgen Christiansen og N.O. Jespersen. Du er altid velkommen til at kontakte en af de tre ambassadører for at få råd, information eller hjælp i spørgsmål om sikkerhed til søs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *