Børn og unge sejlads omkring Viborg

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Børn og unge sejlads omkring Viborg. Vi har gennem nogen tid talt med Viborg Sejlklub i Hjarbæk og FDF Sejlercenter i Viborg om at udnytte joller og instruktører bedre til gavn for børn og unge. Vi vil derfor gerne sejle flere dage om ugen. Vi ønsker også at tiltrække flere jollesejlere, som har lyst til at sejle sammen og dyste mod andre. Hvis der er kommer tilstrækkeligt mange børn og unge sejles om mandagen i Virksund, hvor instruktører og følgebåde er på vandet. Om tirsdagen sejles på Nørresø i Viborg med instruktørstøtte. Virksund Sejlklub har lagt fire Tera joller ind til FDF Sejercenter, så børn og unge kan begynde at sejle herfra i et samarbejde med Viborg Sejlklub. På torsdage sejler børn og unge i Hjarbæk. Lørdage mellem kl. 09 og 12 sejler vi nu i joller i Virksund. Her kan som noget nyt både yngre og ældre boltre sig i de joller, som findes på jollepladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *