Nyt om duelighedsbevis for lystsejlere

Vil du lære at færdes på vandet, få de praktiske færdigheder og kende takt og tone blandt sejlere, så er der vel næppe noget mere fornuftigt end at deltage i vinterens duelighedsundervisning.

Sejlklubberne i Viborg og Virksund starter nyt hold torsdag den 8. november 2018, kl. 1900 i Hjarbæk i Viborg Sejlklubs lokaler. Kurset afsluttes med en teoretisk prøve i foråret og fortsætter herefter med den praktiske del af kursus i Virksund. Undervisningen foregår i henhold til Dansk Sejlunions og Dansk Fritidssejler Unions retningslinier.

Bestået kursus giver ret til certifikat og indeholder automatisk det mindre speedbådscertifikat.

På introdutionsaftenen vil der være generel information om kursus, materialebestilling og betaling.

Yderligere information om kursus kan søges her.