Program for årlige mandetur 2018.

Program for den årlige mandetur 2018.

Onsdag 12 SEP:

Start kl. 10.00 i klubhuset i Virksund. Kl. 1030 sejler vi til Fur, ca. 18 sm.

Vi sejler ind og lægger til i den nye havn. Om aftenen griller vi sammen på grillpladsen.

Torsdag 13 SEP: Skipper/gastemøde på kajen kl. 0930.

Afsejling mod Nykøbing. Den korte tur er ca. 8 sm., men man kan vælge at sejle den anden vej omkring Fur.

Vi skal være i Nykøbing så vi samlet kan spise frokost.

Træskibene er i Nykøbing og ca. kl. 1600 skal vi ud at sejle med det gode skib Maja. Vi har lejet hele skibet og skal spise om bord, hvor vi får serveret en fjordbuffet.

Fredag 14 SEP: Skipper/gastemøde på kajen kl. 0900.

Afsejling mod Amtoft, ca. 15 sm.

I Amtoft vil der være diverse spil om eftermiddagen.

Kl. 1800 festaften i klubhuset med det store ta`selv bord med en ret fra hver båd, ligesom der vil være et festlig indslag fra bådene.

Lørdag den 15. SEP: Skipper/gastemøde på kajen kl. 0930.

Afsejling mod Livø,  Ca. 10 sm.

På Livø går vi en tur rundt på øen. Kl. 1800 går vi op til kroen, hvor vi får en kroanretning.

Søndag den 16. SEP: Skipper/gastemøde på kajen kl. 0900.

Vi sejler tilbage til Virksund, ca. 22 sm. Kl. 1300 samles vi i klubhuset, hvor vi får 3 stk. smørrebrød og 1. øl. Afslutning med præmieuddeling.

Hver båd skal selv sørge for morgenmad og frokost, samt kød til grillen onsdag aften.

På vegne af turudvalget/Niels-Ove.