Sidste dans med klikken onsdag.

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Onsdag den 26. september er sidste kapsejladsdag i 2018. Sejlersæsonen er dermed ved at gå på hæld. Kapsejladsudvalget håber på, at mange både netop denne dag har lyst til at dukke op og sejle den tredje og sidste sejlads i Virksund Mester-serien.

For at krydre dagen har sejlklubben besluttet at servere en forfriskning efter sejladsen i klubhuset, så alle deltagende besætninger kan hilse på hinanden og gøre honnør efter en god 2018 sæson.

Indil videre gennemføres kapsejladsen som planlagt. Husk skippermøde kl. 1755. Alle skal dog være opmærksomme på vejrudsigten de nærmeste dage. For meget vind kan evt. indebære, at kapsejladsudvalget må aflyse onsdag. Senest onsdag middag vil det blive besluttet og oplyst på facebook, hvorvidt sejladsen må aflyses på grund af for meget blæst. Fortsættelse følger…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *