Kølen lægges til vinterens aktiviteter.

Har du for nyligt kigget nærmere i hjemmesidens menu? Information om sejlklubbens vinteraktiviteter vil snart blive lagt ind.

Siden 17. maj, hvor Virksund Sejlklubs nye hjemmeside gik i luften, har over 17.000 besøgt www.virksundsejlklub.dk.  21. september besøgte 201 www.virksundsejlklub.dk, men flest besøgende havde hjemmesiden 22. juni, hvor 385 personer kiggede forbi. I gennemsnit kigger ca. 130 forbi hjemmesiden om dagen. Når læserne er inde på siden, bliver de derinde i lidt under fem minutter. Vi går åbenbart Fakta i bedene…

I den nærmeste fremtid vil du kunne læse om sejlklubbens vinteraktiviteter frem mod næste sejlsæson. Datoer for de enkelte aktiviteter vil fremgå af planen, så du kan dumpe aktiviteterne ind i din egen kalender. Du kan også finde aktiviteterne på www.virksundsejlklub.dk/dinklub/find-aktiviteter-i-virksund-sejlklubs-kalender/. Som del af planen planlægger sejlklubben nye aktiviteter, som ikke tidligere har været programsat.

Vidste du, at nyt udstyr er på vej til sejlklubbens medlemmer? Når udstyret i nær fremtid er ankommet, så vil mulighederne for brug af udstyret blive omtalt på www.virksundsejlklub.dk.

Fortsæt med at følge med på hjemmesiden.