Nyt tiltag for medlemmer af sejlklubben

Nogle bådejere får hver vinter andre til at klargøre deres både og får dem såsat, så de ligger funklende fine og nypolerede til deres skippere, når solen titter frem og temperaturenrne bliver højere. Det er imidlertid nok de færreste beskåret i Virksund at stable en sådan “game winner” løsning på benene. Alle os med med den klare drøm om at få andre til at gøre det hårde arbejde, men hvert år selv må konstatere, at der desværre alligevel ikke er andre til at gøre det sure arbejde, kan nu se frem til at få lidt bedre assistance.

Virksund Sejlklubs bestyrelse har nemlig i år besluttet at indkøbe en professionel og miljørigtig slibemaskine og støvsuger til klargøringen. Denne nye pakkeløsning kan hjælpe alle medlemmer til at komme en smule nemmere gennem forårsklargøring af deres både.

Alle medlemmer af sejlklubben kan nu låne udstyret gratis én dag af gangen.

Du kan her læse mere om, hvordan du reserverer maskinerne, om dit ansvar som bruger og hvor du kan afhente og aflevere udstyret.