Sejlklubben køber billig soling

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Virksund Sejlklub har netop dristet sig til at slå til og købe en soling hos Thurø Sejlklub til en yderst farvorabel pris. Sejlklubben blev tilbudt båden, da en af sejlklubbens medlemmer var i gang med at handle en anden soling hos Thurø Sejlklub.

Den nyerhvervede soling er bygget i 1990 og har været benyttet som en af fire soling klubbåde i Thurø, men vil nu satse på Dansk Sejlunions foretrukne nye klasse J 70 og har allerede fire af disse nye og moderne sejlbåde. Solingen afhentes på bådtrailer tirsdag 30. oktober på Sydfyen. 

Solingen har et stort og åbent cockpit og er velegnet til sejlerskole, ungdomsejlads og kapsejlads. Vi håber, at vi kan få gavn og nytte af sejlbåden fra 2019 sejlersæsonen.

Virksund Sejlklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *