Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383 Præmieaften i flodsejladsens skær. - Virksund Sejlklub

Præmieaften i flodsejladsens skær.

Vore fantastiske kapsejladser i 2018 afsluttes som sædvanligt med præmieaften i klubhuset onsdag d. 14. november 2018 kl 19.00. Kom og være med!
 
Der har været sejlet i al slags vejr – næsten! Vi har nok oplevet en sæson med det flotteste vejr nogensinde og der har været stort fremmøde hver onsdag. Vi har set flotte både med alle klude sat og oplevet tætte mærkerundinger. Adrenalinen har kogt, når det blev lidt “hektisk”, og lidt råberi blev der også plads til. Nu skal alle vinderne kåres.
 
Vi skal have udpeget og kåret vinderne i de forskellige sejladsserier. Der skal også kåres en overalt vinder i de gennemgående sejladse. Præmierne er allerede indkøbt.
Efter præmieuddelingen fortæller Thomas Holgaard om familiens togt gennem Europas floder og kanaler i store dele af 2018 sæsonen i deres Bavaria 32, Tullen.

Sejlklubben er vært ved en kop kaffe, øl eller vand.

Husk, det er onsdag d. 14. november 2018 kl 19.00 i Virksund.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *