Kapsejladsresultater for kølbåde 2018 i flodsejladsens skær.

Årets præmie aften blev afviklet onsdag den. 14. november i Virksund. 35 medlemmer var mødt op til det årligt tilbagevendende arrangement i november.

Årets sejladser har været kendetegnet ved fantastiske vejr- og vindforhold. Nogen af os har oplevet at sejle på et konstant højtryk i det smukke farvand ud for Virksund. Det gode vejr har kun snydt os enkelte gange. Det betyder også, at årets kapsejladser fortrinvsvis er gennemført i let og middel vind eller noget nær ideelle forhold, hvor sejltrim, teknik og taktik er mulig at mestre.

Som vanligt har vi i år afviklet klubmesterskab, Virksund mesterskab og Rotholm Rundt, som de gennemgående sejladser.

Forholdsvis mange af klubbens sejlbåde har været på vandet og vi har generelt oplevet stor tilslutning til onsdagssejladserne. I nogle sejladser har vi været oppe på 20 både. Flot!

I år blev Poseidons afdankede kande motiveret og uddelt for første gang. Mere om det senere.

Vindere af kapsejladserne og de samlede kapsejladsresultater kan findes på https://www.virksundsejlklub.dk/kapsejlads/resultater/

På præmieaftenen havde sejlklubben også inviteret Thomas, Louise og børn til at komme og fortælle om deres modige odysse gennem Europa ad floderne i deres Bavaria. Familien trak stikket ud i fire måneder og begav sig afsted i deres sejlbåd. Med de høje temperaturer, kommerciel flodtrafik, strøm og andre forhindringer lykkedes det familien at gennemføre den nogenlunde planlagte tur med flod- og kanalsejlads. Samvær og afslapning var i højsæddet under turen. Tak til en familien for en spændende, velgennemført og lærerig aften. Det er uomtvisteligt, at en sådan tur giver familien fælles oplevelser og et stærkt sammehold.