Kapsejladsresultater for kølbåde 2018 i flodsejladsens skær.

Årets præmie aften blev afviklet onsdag den. 14. november i Virksund. 35 medlemmer var mødt op til det årligt tilbagevendende arrangement i november.

Årets sejladser har været kendetegnet ved fantastiske vejr- og vindforhold. Nogen af os har oplevet at sejle på et konstant højtryk i det smukke farvand ud for Virksund. Det gode vejr har kun snydt os enkelte gange. Det betyder også, at årets kapsejladser fortrinvsvis er gennemført i let og middel vind eller noget nær ideelle forhold, hvor sejltrim, teknik og taktik er mulig at mestre.

Som vanligt har vi i år afviklet klubmesterskab, Virksund mesterskab og Rotholm Rundt, som de gennemgående sejladser.

Forholdsvis mange af klubbens sejlbåde har været på vandet og vi har generelt oplevet stor tilslutning til onsdagssejladserne. I nogle sejladser har vi været oppe på 20 både. Flot!

I år blev Poseidons afdankede kande motiveret og uddelt for første gang. Mere om det senere.

Vindere af kapsejladserne og de samlede kapsejladsresultater kan findes på https://www.virksundsejlklub.dk/kapsejlads/kapsejladsresultater-i-virksund-sejlklub/

På præmieaftenen havde sejlklubben også inviteret Thomas, Louise og børn til at komme og fortælle om deres modige odysse gennem Europa ad floderne i deres Bavaria. Familien trak stikket ud i fire måneder og begav sig afsted i deres sejlbåd. Med de høje temperaturer, kommerciel flodtrafik, strøm og andre forhindringer lykkedes det familien at gennemføre den nogenlunde planlagte tur med flod- og kanalsejlads. Samvær og afslapning var i højsæddet under turen. Tak til en familien for en spændende, velgennemført og lærerig aften. Det er uomtvisteligt, at en sådan tur giver familien fælles oplevelser og et stærkt sammehold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *