Erfaringer fra 2018 og klargøring til 2019

Bestyrelse og udvalg gennemførte 25. oktober erfaringsmøde i Virksund. Formålet med mødet var at drøfte sejlersæsonen 2018 og forberede 2019 sæsonen.

Det kom frem på mødet, at det er udvalgenes opfattelse, at 2018 har været en vellykket sæson. Medlemstallet er bl.a. steget svagt i sejlklubben, hvilket i sig selv er positivt. Der har også været en fin tilslutning til de fleste af klubbens aktiviteter.

Hvert af udvalgene gav en kort tilbagemelding på mødet og fremlagde herunder forslag til aktiviteternes gennemførelse i 2019.

Turudvalget har overvejelser om flere, men kortere en dagture i 2019. Kapsejladsudvalget overvejer at aktivere spilerløbet igen, men lidt ændrede rammer. Det kan også være spændende at få et egentlig Maxi løb op at stå. Det vil i så fald kræve tilslutning fra et vist antal Maxi både. Læs mere om disse ting og meget andet i referatet fra mødet, som findes her.