Godt nytår.

…og et godt nyt år kan begynde. Ikke noget overraskende her. Kompasnålen stikker retningen ud. Det kommer med forudsigelig præcision. 2019. Det samme gør forventningerne til en ny sæson, som gradvis bygges op over de næste måneder. Hvert år har sin historie, begivenheder, overraskelser og traditioner.

Det skal dog allerede nu bemærkes, at jeg med sikkerhed kan bringe det glade budskab om, at der kommer adskillige sikre sejldage i 2019. Helligdage og andre særlige fridage ligger nemlig godt placeret i år. Helt præcist står mange danskere til at kunne få op mod 13 fridage – som altså ikke falder i en weekend i 2019. Det er samme antal som i 2018, men tre og seks flere end henholdsvis 2017 og 2016. Skal dit liv i vater og have vand omkring dig, er der gode muligheder i 2019.

Kig ind på hjemmesidens kalender og se, hvordan fridage og sejlersæsonens aktiviteter er placeret i 2019 frem til oktober. Aktiviteterne kommer slag i slag. Vi starter traditionelt med nytårsparole 9. januar, som nu har været afholdt nogle år. Her anerkendes klubbens frivillige for deres indsats i det forgangne år. En måned senere 9. februar afholdes den årlige generalforsamling. Reserver et par timer og deltag i drøftelserne. I 2019 vil vi søge at indlede sæsonen med motorlære og kapsejladskursus. I år vil vi også forsøge at stable seniorsejlads på benene om torsdagen – i den bedste periode af året.

Et tilbagekig på begivenheder og aktiviteter i 2018 vidner om mange vidunderlige og erindringsgode stunder. Noget, som fx vil stå tilbage som helt unikt minde fra 2018, er tildelingen af Skive Kommunes initiativpris til tre af sejlklubbens medlemmer. Specielt, var det også, at sejlklubbens har modtaget midler til at anskaffe en sikkerhedspakke til Virksundtøsen og til at anskaffe en god, brugt klubbåd. Såfremt du har lyst til kikke tilbage på et flot sejlerår 2018, så åben billede galleriet på hjemmesiden, hvor billederne er opsat i nogenlunde kronologisk orden.

Må 2019 blive et godt år.

Virksund Sejlklub