Kort og godt – vinterens og forårets aktiviteter

Det er koldt udenfor i disse dage. Meteorologerne lover mere kulde og måske sne. Ikke desto mindre er forberedelserne til en ny sejlersæson i fuld gang.

Hold dig i gang og kom i træning sammen med os andre fra sejlklubben. Mød op kl. 10 hver søndag på parkeringspladsen ud for Skive landevej og ved indgangen til Undallslund skoven i Viborg. Vi cykler sammen på skovens stier og nyder en kop kaffe efter strabasserne, inden vi skilles og kører hjem.

Her kan I se oversigten over aktiviteter i Virksund frem til sejlersæsonen. I kan finde alle andre aktiviteter i Virksund Sejlklub, i Virksund området og langs Limforden ved at trykke her. Inde på hjemmesiden kan I søge flere informationer om de enkelte aktiviteter og om, hvem I skal kontakte, såfremt I ønsker at deltage i den enkelte aktivitet. Det er nemt! God fornøjelse med at navigere rundt på hjemmesiden.

Aktiviteter og begivenheder i vinter og forårssæson:

Dag Aktivitet Deltagere
Torsdag, aften Dueligheds-
undervisning
Tilmelding påkrævet.
9. januar Nytårsparole For bestyrelse og udvalg Danske Tursejlere kommer og holder foredrag.
9. februar Generalforsamling For alle medlemmer.
23. og 24. februar VHF kursus Tilmelding påkrævet.
13. marts Motorlære 1 Tilmelding påkrævet.
20. marts Motorlære 2 Tilmelding påkrævet.
10. april Regelaften For alle medlemmer.
13. april Indmåling af båd og sejl For medlemmer.
21. april Klargøring af
både
Alle er velkomne.
27. april Kapsejladskursus 1 For alle medlemmer.
17. maj Kapsejladskursus 2 For alle medlemmer.