Kursus i motorlære i Virksund

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

De fleste er kommet i situationer, hvor deres bådmotor af en eller anden uforklarlig grund ikke vil starte eller giver en mislyd. Det sker med usvigelig sikkerhed, når det er mindst ønsket. Nu forsøger vi at gøre flere fortrolige med deres bådmotorer – uanset om der er tale om indvendige eller udvendige motorer.

Virksund Sejlklub vil i år invitere alle interesserede medlemmer på kursus i motorlære, så I som sejlere kan blive klogere på jeres maskineri inden sæsonen starter for alvor.

Jf. kalenderen på www.virksundsejlklub.dk finder kursus sted i Virksund onsdag den 13. marts og onsdag den 20. marts. Kursus starter kl. 19 i klubhuset.

Kursus planlægges og ledes af Carsten Overgaard. Han assisteres af Klaus Nielsen.

Tilmelding til kursus i motorlære sendes til Carsten Overgaard, mail co@overgaardviborg.dk, telefon 51649522. Tilmeldingsfrist er senest 6. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *