Livø havn udvides.

Mange sejlere har de senere år lagt kursen om af Livø for bl.a. at deltage i Livø Jazz Festivalen, som i år finder sted i perioden 8.-11. august. 

På front billedet ses Livø havn, som den så ud en kold vinterdag 2019. Havnen er siden efteråret 2018 blevet ombygget og står klar i ny forklædning i foråret.

Livø havn udbygges og renoveres, så det giver bedre muligheder for at besøge øen. Den bliver næsten dobbelt så stor. Indvielsen af den nye havn sker den 25. maj. Der vil være lidt musik på havnen, proviant kan købes – både fast og flydende. Livø Jazzen vil være repræsenteret på kajen, sammen med folk fra Naturstyrelsen, øen og det offentlige. Der er gang i festen hele dagen.

Har du ikke egne båd, kan du sejle med passagerfærgen fra Rønbjerg havn. Det tager blot 20 minutter og komme til øen. Færgen sejler mange gange i løbet af weekenderne. Livø er bestemt en tur værd og besøge. Naturen på øen er meget afvekslende, der er gode stier og udsigten fra de højeste punkter på øen ud over Limfjorden er nærmest fremragende.

Virksund Sejlklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *