Kapsejladsregler med Jan Stage 24. april i Virksund.

Kapsejladsregler med Jan Stage 24. april i Virksund. Virksund Sejlklub inviterer til regelaften med Jan Stage for Limfjordskredsens medlemsklubber kl. 19.00. den 24. april 2019.

Siden 1998/1999 har Jan Stage været World Sailing (WS) International Judge (IJ) og International Umpire (IU) og siden 2003 været WS IU Seminar Instructor siden.

Ud over sit dommervirke i et stort antal stævner har han virket som juryformand (IJ/IU) under OL i 2016, virket som Chief Umpire under America’s Cup, under Louis Vuitton Cups og i forbindelse med Volvo Ocean Races i perioden 2008 – 2018.

Jan Stage er formand for Dansk Sejlunions Appel- og Regeludvalg, samt medlem af Kapsejladsledergruppen.

Han er medlem af Sejlklubben Limfjorden i Aalborg. Han har tidligere sejlet kapsejlads i Folkebåd, Knarr og Ylva, og gør det i dag som instruktør i Sejlerskolens H-både. Af og til bliver det også til tursejlads i familiens Omega 36.

Jan vil med udgangspunkt i hans egne erfaringer gennemgå udvalgte dele af kapsejladsreglerne 2017-2020 samt besvare spørgsmål til reglerne.

Jan er en kolossal kapacitet i formidlingen af kapsejladsregler. I får en unik mulighed for at komme lidt tættere på forståelsen af de til tider fortolkningsmæssigt komplicerede regler.

Kaffe, kage og drikkevarer kan købes i Virksund til rimelige priser.

Af hensyn til forplejning vil vi gerne vide, hvor mange der ønsker at deltage fra hver enkelt klub. I bedes sende en mail til adressen: hindbaervej7@live.dk eller sende en SMS til 42 29 16 49 med antal deltagere.

Arrangementet finder sted i Virksund Havn og Sejlklub, Strandkrogen 10, 7840 Højslev.Læs op på kapsejladsreglerne her.

Med venlig hilsen Regeludvalget, Virksund Sejlklub