Intro til børn og ungesejlads i Viborg tirsdag den 23. april

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Tirsdag den 23. april kl. 17 afholdes intro om børn og unge sejlads i Viborg. Vi vil være parat til at modtage jer ved FDF Sejlercenter i nordkant Nørresø.

Under intro vil vi fortælle om sejlads og vandsport i Viborg. FDF sejlercenter, Viborg sejlklub og Virksund Sejlklub samarbejder om dette nye initiativ for at søge at få flere børn og unge ud og sejle.

Alle er velkomne. Vi vil sejle hver tirsdag med start kl. 17. Kan du svømme 200 meter, er du allerede klar til sejlads. Du kan læse mere nedenfor om børn og Unge sejlads Viborg.

Har du spørgsmål omkring initiativet, er du meget velkommen til at kontakte en af de personer, som står på oversigten nedenfor.

Vel mødt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *