Ny kapsejladssæson indledt i Virksund.

Ny kapsejladssæson indledt i Virksund. Nye sejlbåde trænger sig på. Der er i år ved indledningen af sæsonen tilmeldt 23 sejlbåde. den traditionelle Tune Up sejlads, som normalt indleder sæsonen, blev aflyst i forrige uge grundet et kraftigt lavtryk, mens der, som nævnt, blev sejlet i denne uge.

Som en ny ting, er der i år samlet et mindre Maxi felt på fire både, som har fået deres selvstændige løb.

Der er også i år kommet nye både til. Sejlklubbens H-båd, Mille, sejlede ud og vandt det første løb. Ikke nogen dårlig start af den sammensatte besætning. Den skal vist ydermere trimmes lidt mere til vindforholdene, så der er pontentiale for mere. En ny soling med det optimistiske navn “Følg mig” er ikke kommet på vandet endnu, men spændende og se, hvordan den og dens besætning vil sejle.

Olivia var som sædvanlig med fremme i sit løb, men blev samlet slået af Mille.

Læs resultaterne af første sejlads her: Kapsejlads 2019-1 eller gå ind under kapsejladsresultater og følg med her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *