Vild med Vand i Virksund lørdag den 25. maj.

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Vild med Vand i Virksund lørdag den 25. maj. Virksund Lystbådehavn åbner op for gratis aktiviteter for hele familien. Kom og prøv sejlads, kajak, stand up padle, instruktion i hjertestarter og fiskeri. Se affyring af nødraketter, og redningsøvelse fra helikopter i aktion. 

Vandet og havnen er den bedst tænkelige legeplads for hele familien. Netop mulighederne for at være aktiv og mærke friheden på vandet er i fokus, når Virksund Lystbådehavn lørdag den 25. maj kl. 10.00 byder alle velkommen til Havnens Dag 2019.   

Vi glæder os til at tage imod masser af nysgerrige gæster, som er klar til at prøve nogle af mange aktiviteter. Og vi håber selvfølgelig at skabe så gode oplevelser, at flere får lyst til at vende tilbage og blive en del af foreningslivet ved vandet.

Virksund Lystbådehavn er én blandt de op mod 90 havne landet over, som er med i det landsdækkende Vild med Vand-projekt. Projektet har til formål at skabe øget opmærksomhed om de tilbud og aktiviteter, der foregår på havnen og ved vandet. Havnens Dag er Vild med Vand-projektets årlige højdepunkt.

Her er noget for alle

Blandt de gratis aktiviteter, vi har i år er sejlture i havnens både, kajakker og stand up padle og kursus i hjertestarter med udlevering af bevis.

Cafeen i havnen vil servere alt godt fra havet. Her kan købes øl og pølser og meget mere.

Der er noget for alle, uanset om man er til høj eller lav puls, og det er netop kendetegnende for for aktiviteterne – alle kan finde en fritidsaktivitet, der passer til ens personlige interesser.  

Vild med Vand er støttet af Nordea-fonden, og det er fjerde gang, at projektet afvikler Havnens Dag som landsdækkende begivenhed. Deltagertallet er vokset massivt gennem de første tre år. Her i 2019 ventes langt over 100.000 at besøge havne og tage del i de mange gratis aktiviteter rundt om i landet.

Det er tredje gang, at Virksund Lystbådehavn indbyder til Havnens Dag.

Vi opfordrer alle til at invitere familie, venner, kolleger og naboer med til en hyggelig dag på havnen. Jo flere, der lægger vejen forbi, jo sjovere bliver oplevelsen for os alle. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *