Vild med Vand i Virksund. Se aktiviteter og program

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Se aktiviteter og program for Vild med Vand aktivitet i Virksund. Holder du af duften af hav, fjord, strand og vand? Kan du lide at indånde atmosfæren på en lystbådehavn? Kan du høre lyden af dyr og natur? Elsker du at se sejlbåde, motorbåde, havkajakker eller SUP’er sejle ind og ud af havne? Er du blot interesseret? Så kom til Virksund lørdag den 25. maj. Skives Borgmester åbner havnens dag kl. 10 ved indgangen til lystbådehavnen. Dagen slutter kl. 14 med at muslingsfiskebåd sejler gæster over til Sundstrup. Ind imellem foregår en lang række aktiviteter på havn og fjord.

Se Vild med Vand program og aktiviteter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *