Lørdag 25. maj byder Virksund på gratis aktiviteter for hele familien.

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

En sjov og festlig familiedag på Virksund Lystbådehavn. Der var gæster i alle aldre på Havnens Dag i Virksund. Der var masser af tilbud om at se og prøve gratis aktiviteter. Åben båd, prøve at sejle en tur, hop ned i en kajak eller afprøv balancen på et Stand Up Paddle. Der var børn og barnlige sjæle, som stod og fiskede efter krabber på broerne og Fjordklyngen havde medbragt levende hummere, krebs, krabber, muslinger og østers, så man kunne se dem i levende live. Fiskerhusene åbnede dørerne og cafeen var i sving fra morgenstuden. Se nogle af stemningebillederne i galleriet.

Ca. 100 mennesker var mødt op til den officielle åbning af Skives borgmester Peder Chr. Kirkegaard (V) kl. 10. Han roste arrangementet, før han officielt åbnede Havnens Dag.

I løbet af de fire timer, arrangementet varede, kom mange flere på besøg. Der var vel i omegnen af 850 på lystbådehavnen i løbet af dagen. Nogle blot for at kigge, snakke og hygge sig. Andre for at tage imod den brede vifte af tilbud om blandt andet at prøve sejlads og anden søsport.

Undervejs kom en redningshelikopter hen over fjorden, som med mandskab viste, hvordan en redningsaktion kan foregå over åbent vand.

Havnens Dag sluttede kl. 14. For dem som havde lyst var der tilbud om at blive sejlet over til Muslingefestivalen i Sundstrup på den anden side af Virksund dæmningen.

Har du fået smag for mere vandsport, så læs mere her og overvej at kigge forbi Virksund og hør mere om, hvordan du evt. kan komme i gang med at dyrke vandsport og sejlads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *