Sommertur, juli nyhedsbrev

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Her ved indgangen til sommermåneden juli er der mange som er ved at gøre klar til sommertur og – aktiviteter. Turene og aktiviteterne er sikkert planlagt for længst ellers er der forslag om ture i Limforden på https://www.virksundsejlklub.dk/paa-tur.

Grin og hygge i cockpittet er ofte en afgørende del af sommersejladsen. Det er også afgørende for flere unge og familier, som bruger tid på at sejle. Det sociale er det, der trækker mange unge til sejlsporten. Derfor er kølbådene geniale. Her bliver man nødt til at samarbejde, og man bliver derfor hurtigt rystet sammen. Vi søger derfor at stille klubbens kølbåde til rådighed for unge mennesker og familier, der har lyst til at have det sjovt sammen på vandet. Det samme mange af os i forbindelse med onsdagssejladserne. Det er hyggen og det socialeomkring sejladsen, som gør, at folk kommer igen og igen.

Vi ønsker med andre ord at bruge vores klubbåde, så meget som muligt. Du kan læse mere om at låne bådene ved at gå ind under https://www.virksundsejlklub.dk/din-klub/udlaan-af-sejlbaade-foelgebaade-joller-og-udstyr/ og her se, hvem du skal kontakte for låbe klubbåd.

Sejlklubbens aktiviteter går i en kort periode mere eller mindre i dvale. Børn og unge sejlads i Viborg sluttede første halvsæsons aktiviteter tirsdag den 25. juni. Det har været muligt at samle mellem 10 og 15 børn og unge fast til sejlads på Nørresø. Der sejles fortsat enkelte dage i juli. 6. august kl. 17 starter aktiviteterne om tirsdagen. Forældre og børn har fået direkte besked.

Den traditionelle Fur tur sluttede juni måned af. Sejlerskole og pigesejlads genoptager aktiviteterne i august. Onsdagssejlads begynder atter onsdag den 7. august. Placeringerne i de enkelte onsdagssejladser fra første halv sæson kan i øvrigt ses på https://www.virksundsejlklub.dk/kapsejlads/kapsejladsresultater-i-virksund-sejlklub/

God sommerferie i juli, Virksund Sejlklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *