Efterårssæson står for døren, august nyhedsbrev

Vi starter efterårssæsonen op for fuld rulle med pigesejlads (12. august), sejlerskole (13. august) og onsdagskapsejladser (7. august). Børn og unge sejlads fortsætter på Nørresø og nye deltagere har mulighed for at starte her fra august. Kom evt. forbi og prøv at sejle med. Her i august har sejlklubben ligeledes planlagt praktisk sejlads til duelighedsbevis fire torsdage, startende 15. august. Tilmelding hertil er lukket.

Her i august har enkelte medlemmer indvilliget i at hjælpe Skive Sejlklub med at arrangere liga stævne og OK jolle stævne. Det er fantastisk og anerkendelsesværdigt, at nogen fra sejlklubben ønsker at bidrage med at assistere Skive Sejlklub, så vi på den måde søger at hjælpe hinanden sejlklubberne imellem.

Der er flere mange muligheder for at prøve at sejle. I Virksund Sejlklub er der altid plads til en gast. Du kan tilmelde dig her https://www.virksundsejlklub.dk/kapsejlads/sejl-med-som-gast-i-virksund-sejlklub/. Du kan som medlem af sejlklubben låne klubbens sejlbåde og joller. Men du kan også gå all in og leje en sejlbåd et andet sted i landet og møde nye farvande. Har du umådelig stor lyst til at prøve jollesejlads, så er Ok-jollen rigtig god for mange. OK-jolle Klubben råder over fire OK joller, som kan lånes i fx Middelfart, så du kan finde ud af, om denne jolle er spændende for dig.

Mange skal sikkert først børste feriestøvet af båden, før de atter kan trække vejret lidt friere og begynde at se frem mod efterårets aktiviteter. Ikke desto mindre findes alle aktiviteter fremgår af https://www.virksundsejlklub.dk/din-klub/klubbens-aktiviteter-og-begivenheder/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *