Kapsejladser i september i Limfjorden

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Efterårssæsonen  er indledt med lidt varierende vejr. Det lyder måske trist i nogens øre med overskriften om, at efteråret er på vej, men der foregår fortsat mange spændende ting, inden sejlsæsonen afsluttes. På www.limfjordskredsen.dk kan du læse mere om de forskellige kapsejladser i august og september. 

7. september gennemføres fjordfræseren med start og mål i Nykøbing Mors. Sejladsen er en distancekapsejlads, som normalt har en længde på mellem 30 og 40 sømil. Tilmelding sker på www.limfjordskredsen.dk., hvor du også kan følge med i, hvor mange både der successivt tilmelder sig sejladsen.

Efter mandeturen i uge 37 afvikles DJS Cup 21. september med start og mål i Virksund. Sejladsen gennemføres med individuel start udregnet efter hver enkelt båds DH mål. Sidste år deltog 17 tilmeldte både i sejladsen og det vil være ualmindelig dejligt, såfremt flere både fra Virksund og Limfjorden vælger at deltage i denne sidste kapsejlads i Limfjorden i 2019.

I august kan det være en god ide at køre forbi Skive, som afvikler stævne i sejlsportsligaen og OK jolle stævne henholdsvis 17. og 18. august og 23. og 24. august. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *