Splitte mine bramsejl nyhedsbrev september

”Splitte mine bramsejl”. September er sædvanligvis den måned på året, hvor flere af sejlklubbens traditionsrige aktiviteter afholdes. Sådan er det også i år. Læs mere om aktiviteterne.

August er nu agterudsejlet og havnefesten 24. august i Virksund blev en lokal succes med fantastisk vejr. I august var vi også nogle stykker, som tog til Skive og assisterede med at afvikle et sejlsportsliga stævne. Tusind tak til dem, som afsatte en dag eller to for at hjælpe Skive Sejlklub. Nogle weekender har været været så godt, at der også har været mulighed for at tage på en familietur.

DJS Cup 21. september

Det er også ved at være udkald til DJS Cup i Virksund 21. september, som er en af Limfjordskredsens fire hovedkapsejladser. Kapsejladsudvalget har planen klar.  Sejlklubben håber, at mange lokale sejlere fra Virksund vil møde op og deltage i kapsejladsen. Du kan læse om sejladsen mv. under rubrikken https://www.virksundsejlklub.dk/kapsejlads/virksund-sejlklubs-djs-cup-2019/. Tilmelding sker på https://www.limfjordskredsen.dk/. Her kan I også klikke ind og se at de første seks både allerede her 1. september er tilmeldt DJS Cup. Der er hyggeligt samvær før og efter sejladsen med henholdsvis morgenmad og aftenspisning.

Bestyrelse og kapsejladsudvalg har søgt at aktivere flere sponsorer til stævnet. Vi har i år henvendt os mere direkte til lokale virksomheder, butikker og sejlerbutikker, som vi alle bruger, fx Sejlerbixen i Struer, Randers Bådudsalg og Nordjysk Marine Service. Det skal allerede nu nævnes, at butikker i Skals og Ulbjerg samt Viborg har været utrolig imødekommende, når vi har henvendt os.

Når vi er ved emnet kapsejlads, så vil jeg også slå et slag for Fjordfræseren, som er en distancekapsejlads med start og mål i Nykøbing Mors. Fjordfræseren finder sted lørdag den 7. september. Tilmelding sker i lighed med DJS Cup på https://www.limfjordskredsen.dk/. Skynd jer, for det er snart sidste tilmeldingsfrist.

Mandetur i uge 37

Ikke et år uden den traditionsrige mandetur fra onsdag til søndag i uge 37. Jeg deltog selv for første gang sidste år. Sædvanligvis kræver turen et godt helbred. Jeg vil ikke referere fra selve turen, men sidste år blev der dannet en mindre badeklub undervejs, som besluttede sig for at bade, når de kom frem til en ny havn. Det kan være, at denne selvbestaltede klub fortsætter sine aktiviteter i år. Jeg kan se af tilmeldingerne i klubhuset, at der atter i år er stor tilslutning til arrangementet. I hvilken retning – øst, vest, syd eller nord – vi sejler, er endnu ikke afsløret, men en lille rygtemåge fra Lemvig kom forbi og skræppede lidt om, at vi nok tager vest på. Nu må vi se! Du kan endnu nå at tilmelde dig. Tilmeldingslisten er hængt op i klubhuset. Du kan også kontakte Niels Ove Jespersen fra Turudvalget. Telefonnummer findes via denne side: https://www.virksundsejlklub.dk/din-klub/virksund-sejlklubs-bestyrelse-og-udvalg/

Pigetur 14. september

Pigesejlerne vil ikke stå tilbage for mændene. I år gennemføres en pigetur 14. september. De sejler gennem Virksund slusen til Hjarbæk og tager her ind og spiser i Viborg Sejlklubs klubhus.

Onsdagssejladser i september

Selv om vinteraktiviteterne i sejlklubben lidt efter lidt er ved at blive forberedt, så er det endnu for tidligt på året at berøre dette emne. Vi har stadigvæk en del onsdagssejladser, som skal sejles forinden. Inde på https://www.virksundsejlklub.dk/kapsejlads/kapsejladsresultater-i-virksund-sejlklub/ kan du gå ind og studere den øjeblikkelige stilling i henholdsvis klubmesterskab og Virksundmesterskab. Der udestår en sejlads i VM = Virksundmesterskab, som sejles sidst i september. Øvrige onsdage i september sejles om henholdsvis klubmesterskab og den årlige selvstændige LeMans sejlads (uge 37). Er der noget i den øjeblikkelige stilling, som du vil nå at reparere på, så er det nu i september, at din slutspurt skal sættes ind? Truttetøserne står klar til at igangsætte sejladserne og tage bådene i mål.

Cafe Virksund sponsorer sejlbåd

Til sidst vil jeg takke Cafe Virksund for velvilligt at sponsorere sejlklubbens H-båd. I begyndelsen af september sættes sponsorskilte på siderne af båden.

Vi se på vandet i september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *