Sidste tur med pigekliken

De sidste sejladser med pigesejlerne løber inden for de næste uger. Der har glædeligvis i år været stor tilslutning til pigesejlads.

Mandag den 9. september er sidste pigesejleraften for i år. Vi sejler i opmålte både, så nu er det alvor.  Vi satser på at sejle i HuHa, Salome og Virksundtøsen. Vi mødes i klubhuset kl.18:30 og bliver fordelt på bådene ved lodtrækning. Starten går kl. 18:50📣 – vi sejler en kort koncentreret rute – max en time (der meldes om meget svag vind – men det kan jo ændre sig). Efter sejlturen er der kursus i lunge-hjerteredning v/Mary-Ann. Det tager ca. ½ time – og der er kursusbevis. Bagefter kåres sejladsens vinderbåd – og så er det tid til hygge. Kirsten har indvilliget i at bage kage til kaffen.

Sidste tur med pigekliken markeres med pige tour lørdag den 14. september. Touren går til Hjarbæk. Der er skippermøde i klubhuset kl. 0845. Herefter er der fælles morgenmad, som sejlklubben donerer. Kl. 10 er der afgang med sejlads gennem slusen til Hjarbæk. Når bådene er fortøjet i Hjarbæk, er der byrundtur med indlagte shoppingmuligheder (det er vist til at komme igennem i Hjarbæk). Herefter er der frokost – tapasanretning fra Frk. Ost. Yvonne har bagt kager til kaffen. Kl. 15 sejles mod nord til Virksund.

Der er stadig ledige pladser til alle yngre og lidt ældre kvinder, som har sejlet om mandag på pigeholdet.