Sådan bruger du Keep Sailing App til DJS Cup

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

DJS Cup er oprettet som en begivenhed på Keep Sailing App’en.

Når du henter Keep Sailing App’en på din smartphone og opretter din båd (gratis) derinde og tilmelder dig DJS Cup, så er det muligt for alle andre, f.eks. landkrabber, bolværksmatroser og alle andre at følge bådenes vej gennem farvandet, d.v.s. hvor du selv er og hvor alle andre deltagere er på vandet.

Nedenfor er de få og simple trin, som du skal følge for at installere App’en på din smartphone, så du kan deltage med tracking på Keep Sailing:

1) Du skal skal hente App’en Keep Sailing og oprette en Keepsailing konto ( gratis) ved hjælp af din smartphone.

2) Din båd skal tilmeldes i Keep Sailing til DJS Cup. Det sker ved at gå ind her: https://keepsailing.net/boatevent?id=6901b2c2a7ba41d1adc9c4794d56cd

3) Din smartphone skal være helt opladt, sat i oplader i båden og/eller sat til power bank. Strømsparefunktion på din smartphone skal kobles fra. Ellers kan du bl.a. risikere, at din telefon løber tør for strøm under sejladsen. 

4) På lørdag 21. september under DJS Cup og inden du sejler ud af havnen, skal du på din Keep Sailing App trykke på “Starte Tracking” knappen. Herefter kører Keep Sailing, indtil du vælger at stoppe App’en, d.v.s. når du atter anløber havnen efter sejlads. 

En tidligere kapseklads – Fjordfræseren – havde f.eks. dette link: https://keepsailing.net/boatevent?id=b76917fd6f0f4280afeaab4adc5703

Prøv at kigge. Der var dog kun to både på begivenheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *