På mountain bike i skovene omkring Viborg

Har du lyst til at få lidt god motion og holde dig i gang henover vinteren? Har du lyst til at motionere, mens du hygger dig med andre, så mød op søndag den 20. oktober, hvor sejlklubbens moutain bike hold begynder at cykle i skovene omkring Viborg. Vi mødes normalt kl. 10 om søndagen og cykler mellem en eller to timer i skovene.

Alle fra sejlklubben, som har lyst til at deltage i aktiviteten, er velkomne til at møde op og cykle med. Det kræver ikke de store forkundskaber for stierne er sikre og alle tager hensyn, så en cykel og noget praktisk tøj efter vejrliget, så er du kørende. Vi mødes på den store parkeringsplads ved Skivevej ud for Undallslund Skov.

Sidste år var vi mellem fem og ti cyklister fra sejlklubben, som mødtes og cyklede om søndagen. Nogle tog livtag med skovstierne for første gang, mens andre var mere rutinerede og havde prøvet det før. Når vi afsluttede træningen, mødtes vi ofte omkring en kop kaffe og lidt kage på parkeringspladsen. Efter en hyggelig snak om vores tur mv. cyklede eller kørte vi hjem.