Nyhedsbrev – hvad kan du bruge december til?

Julen er på vej. Ingen tvivl om det, når man kigger rundt og ser alle julebebuderne. Guirlander, juletræer og anden pynt hænger alle steder i bybilledet og lyser op i den kedelige og mørke tid. For mange af os er det noget, som vi skal igennem og kryber måske lidt i ly, mens juleforberedelserne går mere og mere amok. Det kan hurtigt blive for meget. Men, når vi nu er midt i det, kan vi jo lige så godt lege lidt med.

Der afholdes lige om lidt julefrokost på Cafe Virksund, – helt nøjagtigt 30. november kl. 12. Inde på Cafe Virksunds facebook side kan du se, hvad der serveres til denne traditionelle og hyggelige frokost.

15. december afholdes julebanko i Virksund. Vi starter kl. 15 i klubhuset. Alle i og omkring Virksund og Sundstrup m.fl. er selvsagt velkomne til at deltage. Det bliver sjovt og hyggeligt. Tag også børn og børnebørnene med til søndagsarrangementet?

Du kan også overveje at gå ind på diverse bådsider og se, om der kan findes nogle gode tilbud på bådudstyr eller om der kan findes gode julegaveideer, som kan sættes på ønskelisten.

Mens mørket er over os, kan de korte dage også bruges til andre fornuftige sysler. Nogle timer eller dage kan bl.a. bruges til at bringe bådens udstyr i topform inden sejlersæsonen dukker op i horisonten. Sejl, tovværk, spil og lakerede flader kan efterses og ordnes.

I november fik vi gennemført den traditionelle præmieaften. 20 medlemmer var mødt op og deltog i arrangementet. Du kan læse mere om vinderne og se alle placeringerne i løbet af sejlersæsonen på https://www.virksundsejlklub.dk/ Du kan også læse om den efterfølgende kapsejladsdebat, som vil blive fulgt op i foråret.

Sejlklubben har netop deltaget i Dansk Sejlunions klubkonference og Tryg Fondens årlige Sejl Sikkert arrangement. Der er altid nyttigt at deltage i disse aktiviteter, da de normalt kaster god inspiration af sig til sejlklubbens aktiviteter og planer.

Alle sejlklubbens vinteraktiviteter findes i øvrigt på https://www.virksundsejlklub.dk/

Virksund Sejlklub vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle i og omkring Virksund en god jul og godt nytår.