Alle ønskes en god jul og et godt nytår

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Alle medlemmer af Virksund Sejlklub ønskes en god jul og et godt nytår.

Vi har formået at holde en støt kurs gennem 2019 og har gennemført alle planlagte aktiviteter. Der har været mange glædelige stunder i løbet af året. Medlemstallet blev fastholdt på 100+, vi fik nye sponsorer og sejleraktiviteterne blev gennemført med succes. Jeg husker bl.a. mandeturen i uge 37 til Lemvig og Thyborøn, sejlerskole og pigesejlads aktiviteter, motorlære, regelaften, julebanko og DJS Cup, som havde flere deltagere i 2019 end året før.

Første aktivitet i det nye år bliver nytårsparole i Virksund onsdag den 8. januar for inviterede medlemmer. Dernæst følger generalforsamling lørdag den 1. februar i Virksund. Læs om alle vinteraktiviteter. Du er kun et par klik herfra ved at gå til hjemmesidens forside og se “vinteraktiviteter” ovre i højre side.

Hjemmesidens kalender med aktiviteter for 2020 er netop blevet opdateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *