Har du lyst til at deltage i Yachtskipper 3 uddannelse?

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Har du lyst til at deltage på yachtskipper 3 uddannelse næste vintersæson? Sammen med Viborg sejlklub er vi ved at undersøge, om der er interesse for at oprette et kursisthold til næste vinter. Vi har talt med en mulig underviser, som vil komme til Hjarbæk og afholde kursus gennem vinteren.

Kursister, som ønsker at deltage i yachtskipper 3 uddannelsen, skal have erhvervet duelighedsbevis. Kursus vil omfatte ca. 12 aftener og derudover skal afsættes forberedelsestid før de  enkelte undervisningsaftener.

Måtte du have interesse i at deltage som kursist, bedes du kontakte Jens Kofoed inden 31. januar 2020, Vi vil herefter afgøre, hvorvidt det er muligt at oprette et hold på over syv kursister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *