VHF genopfriskning

Sikkerhed til søs er et af sejlklubbens fire pejlemærker. Et element i sikkerheden og godt sømandskab er at kunne betjene din VHF radio på en sikker og hensigtsmæssig måde.

Er det længe siden, at du har taget VHF/SRC kursus og sidst har betjent en VHF radio? Så er der nu hjælp på vej. Du har mulighed for at få genopfrisket nogle af dine radiofærdigheder og din viden om brug af VHF. Niels Ove Jespersen vil meget velvilligt stå til rådighed omkring brug af VHF/SRC onsdag d. 25 marts kl. 19 i klubhuset i Virksund.

Genopfriskningen er gratis, men vi vil gerne vide, hvor mange der er interesseret i at deltage, hvorfor du skal tilmelde dig ved brug af formularen.

Jeg vil gerne kontaktes for at blive indmeldt i Virksund Sejlklub.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer er:

Har du nogle ideer til, hvilke emner der skal genopfriskes, må du gerne kontakte Niels Ove Jespersen.

Der vil blive indlagt en kort pause, hvor der kan købes en øl eller vand. Vi forventer, at det korte genopfrsikningskursus slutter ca. kl. 21. Vel mødt den 25. marts.