Virksund Sejlklub aflyser aktiviteter indtil videre

Opdateret 23. marts 2020.

Virksund Sejlklubs aktiviteter er indtil videre aflyst eller udsat til efter 13. april.

Der tegner sig fortsat et alvorligt billede omkring Covid-19 smittespredning i Danmark. Derfor fraråder Regering og myndigheder unødvendig kontakt.

I det lys aflyser Dansk Idrætsforbund og Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger indtil videre alle aktiviteter. De opfordrer dog også til i denne tid, at vi alle husker bevægelsen og udnytte naturen, hvor man let kan være aktiv med fx løb eller på cykel og samtidig sikre afstand til andre mennesker. De opfordrer indtrængende til, at al udendørs træning sker alene eller med ens nærmeste – og med stor afstand til hinanden.

Dansk Sejlunion har besluttet at aflyse alle arrangementer indtil 13. april. Det gælder generalforsamling, kurser, mini-konferencer og workshops mv.

Dansk Sejlunion anbefaler medlemsklubber at gøre det samme, hvilket Virksund sejlklub selvsagt følger. Vi gennemfører således ikke vores planlagte klubaktiviteter og møder indtil 13. april.

Virksund Sejlklub