Sejlklubbens turudvalg har afholdt møde om 2020 aktiviteter

Turudvalget har afholdt første møde efter nyvalg på generalforsamlingen 1. februar 2020. Turudvalget består nu af Henning Kristensen, som er nestor, samt Anne Dorte Jespersen, Yvonne Nissen, Rune Damm og Jakob Harming.

Da Pinsen i år ligger ret sent flyttes den traditionelle Fur tur til Pinsen. Der arrangeres i år en Pinsetur i perioden 30. maj til 1. juni. Turudvalget planlægger, at turen går til Glyngøre. Udvalget tror selvfølgelig på godt vejr og håber, at både ældre og yngre samt familier med børn vil slutte op og deltage på denne sædvanligvis hyggelige tur til en dejlig havn.

Som noget nyt forsøger Turudvalget at arrangere en en-dags familietur til Sundsøre eller Hjarbæk den 9. august. Invitationen sendes også ud til “fjordklyngen” og til Hjarbæk. Vi vil forsøge at få familier med børn til at deltage på turen, og håber at kunne finde frivillig skippere til at sejle med på denne dag.

Mandeturen afholdes efter traditionen i uge 37.

Næste møde i Turudvalget planlægges til 31. marts kl. 1900 i klubhuset.

Tag et kig på Sejlklubbens tur side

Vi forventer i løbet af foråret at oprette en facebook side, hvor alle, som sejler tursejlads kan tilmelde sig og bruge siden til bl.a. at træffe aftaler om at sejle samme tur på weekend eller sejle samme delstræk til ferie – måske til Læsø eller til Sverige mv.

De bedste sejlerhilsner fra Turudvalget