Onsdagssejlads indledes 29. april 2020

Efter at Dansk Sejlunion 20. april har givet grønt lys for at vise klubaktiviteter kan gennemføres, vil sejlklubben indlede sæsonen med onsdagssejladser.

Jf. kalenderen vil første sejlads finde sted 29. april til sædvanlig tid, d.v.s. kl. 1825 ved klubhuset. Kliubhuset vil være lukket, så vi mødes uden for klubhuset og sørger for at holde afstand til hinanden og udvise Corona respekt. 

Vi følger selvagt DIF, og Dansk Sejlunions anvisninger og rammer for udendørsaktiviteter, ophold i havnen og sejlads på vandet. Det betyder, at der kun kan være én eller to besætningsmedlemmer i bådene, d.v.s. sejladserne gennemføres som single hand eller double hand sejlads. Sejladserne vil blive gennemført efter kapsejladsudvalgets retningslinier, som findes her: https://www.virksundsejlklub.dk/kapsejlads/

Efter sejladsen mødes vi uden for klubhuset og kan evt. nyde øl eller sodavand og tale om sejladsen, mens resultaterne læses op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.