Onsdagssejladser og løbsinddeling

Så starter 2020 sæsonens onsdagsejladser. Som tidligere angivet vil vores onsdags kapsejladser være lidt “handicappet” grundet Corona restriktionerne, og skal derfor indtil videre afvikles som single hand eller double hand sejladser med én fast gast eller den nære familie. Vi følger selvsagt Dansk Sejlunions anvisninger omkring mini-konkurrence i de enkelte sejlklubber.

Skippermøder.

Vores skippermøder giver også p.t. udfordringer, idet vi ikke må være forsamlet flere end 10 personer. Det betyder at skippermøderne kun vil blive afholdt for deltagende bådes skippere. Skippermøderne vil blive afholdt løbsvis, så første skippermøde vil starte kl. 18.25, kl. 18.30 for andet løb og kl. 18.35 for tredie løb.

Spilerløbet udgår indtil videre af sikkerhedsmæssige årsager, grundet begrænsningen på to personer i bådene, men dette løb vil blive genoptaget, så snart der bliver givet lov til at sejle med flere besætningsmedlemmer.

Løbsinddeling.

Løbsinddeling 2020 er lavet ud sammenligningen om at “lige børn leger bedst”. I stedet for at sammensætte både i samme løb efter GPH mål, er inddelingen nu lavet på grundlag af de reelle præmietider fra 2019. Nu er det de enkelte bådes og besætningers performance, der der danner grundlag for løbsinddelingen. Kapsejladsudvalget er klar over, at det er en anden måde at tænke på, men vi give flere mulighed for at hente topplaceringer, hvis de har en god sejlerdag. Vi går også tilbage til de vindafhængige handicaptal – TACIL, TACIM og TACIH – for netop at søge at gøre sejladserne mere retfærdige. Vi håber, at i alle vil tage godt imod dette nye initiativ.

Nye gaster

Vi har indtil videre registreret tre til fire nysejlere, der gerne vil have fast gasteplads i år, så hvis der er nogle af jer der mangler en gast, så send lige en SMS på 42291649, så fordeler vi gasterne, vel vidende at der nok er nogle af jer, der har gaster i overskud med de gældende Corona begrænsninger.

Vi ses på onsdag klokken 18.25 til første skippermøde.

Husk at forny kapsejladslicens, det er muligt nu på websejler.dk.