Standerhejsning 16. maj

En ny sæson skydes i gang. Standerhejsning lørdag den 16. maj blev lidt usædvanlig og en smule uden for planen. Den oprindeligt planlagte standerhejsning lørdag den 4. maj blev i år blev udskudt af forklarelige Corona grunde. Men den 16. maj gik klubbens stander alligeveltil vejrs. Lystbådehavnens to æresmedlemmer stod for selve standerhejsningen og blev i dagens anledning flankeret af lystbådehavnens formand Niels-Ove Jespersen og sejlklubbens næstformand Carsten Overgaard.

En kort video med standeren i top i masten kan ses her:

Video standerhejsning

Hermed blev sejlersæsonens aktiviteter formelt skudt i gang, omend det sker i Corona situationens skygge. Aktiviteterne i Virksund er dog så småt ved at tage form. Det sker selvsagt under hensyntagen til myndighedernes Corona retningslinier.