Sejlerskole og børne og ungesejlads starter

I forventning til at Regeringens genåbningsstrategi følges, vil forsamlingsforbuddet ændres fra maksimalt 10 personer til 30 – 50 personer den 8. juni.  Det betyder, at Sejlerskole og Børn og Ungesejlads i Viborg atter kan genoptages.

Vi glæder os til at komme i gang efter at have ligget underdrejet siden marts.

Sejlerskolen følger Dansk Sejlunions diplomuddannelse. Antallet af tilmeldte kurister er i år 17 personer, hvilket vil sige at der nok ikke kan tages flere ind i år, selv om vi egentlig gerne vil. Det er et spørgsmål og både og instruktører. Du kan læse mere om Virksund Sejlklubs Sejlerskole ved at klikke på link. Der sejles hver tirsdag aften.

Børn og ungesejlads foregår på Nørresø i Viborg. der er træning om tirsdagen. Opstart finder sted tirsdag den 9. juni kl. 17 ved FDF Sejlerenter for enden af Nørresø. Forældre og børn er velkomne til at møde op og høre mere om sejlads på søerne og i de omkringliggende sejlklubber. Du kan følge børn og ungesejlads på www.facebook.com/ungesejladsviborg.dk