Tursejler App giver nyttige informationer

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Dansk Sejlunion har netop frigivet en ny version af tursejler App. Denne App kan benyttes til IOS og Android.

Download findes på Dansk Sejlunions hjemmeside. Tryk på link.

Tursejler App’en giver dig overblik over alle Dansk Sejlunions turbøjer samt danske lystbådehavne med udvidede havneoplysninger om bl.a.

  • Havnekort og luftfoto.
  • Online booking af havnepladser (grønt havne-ikon).
  • Takster.
  • Tilgænglige faciliteter i havnen.

Med Tursejler-app’en kan du sende din position til dine sejlervenner. “Venner”, er de personer, som du har udvekslet dit unikke ID med. Vennerne vises på kortet, som et rødt ikon med et lille sejlskib. For at kunne følge dine sejlervenner skal du fortsat bruge dit SEJLER-LOGIN i app’en. Dermed opnår du, at alle dine sejlervenners ID bliver synkroniseret på både din smartphone og tablet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *