Vi genoptager vores aktiviteter efter ferien

Vi genoptager vores aktiviteter efter ferien. De fleste er desværre afholdt deres sommerferie og som bekendt er en brugt ferie er ikke meget værd blandt venner. Til gengæld kan flere glæde sig over, at sejlklubben genoptager sejleraktiviteterne fra august og vejret ser ud til i en periode at blive bedre.

Bemærk, at sejlerskolen starter 11. august og ikke som tidligere anført 4. august.

Følg med i sejlklubbens aktiviteter på https://www.facebook.com/VirksundSejlklub/ og https://www.virksundsejlklub.dk/

Onsdagsejlads i Virksund. Onsdag den 5. august er vi klar til at genstarte onsdagssejladserne. Læs om onsdagsejlader her: Kapsejlads. Skippermøde starter kl. 1825 i klubhuset. Evt. nye gaster kan møde op her: Sejl med som gast i Virksund sejlklub.

Børn og Ungesejlads på Nørresø i Viborg. Tirsdagssejlads indledes 4. august kl. 17. Hvis ikke du har deltaget i aktiviteterne på Nørresø tidligere, er genstarten efter ferien en oplagt chance for at springe på og deltage. Mød op ved FDF Sejlercenter for enden af Nørresø. Læs om børn og unge sejlads her: 

Sejlerskole i Virksund. Sejlerskolen genstarter tirsdag 11. august. Kursus er fuldtegnet og tilmelding sker på Virksund Sejlklubs Sejlerskole.

Pigesejlads i Virksund. Pigesejlads er ligeledes fuldtegnet. Sejlads er programsat til 10. august. Læs mere om pigesejlads her Virksund Sejlklubs pigesejlads.

Duelighedssejlads i Virksund. Praktisk duelighed har opstart torsdag den 20. august kl. 1845. Læs mere om duelighedsbevis, lær at navigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *