Nyhedsbrev september, aktiviteterne kulminerer

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Hold afstand

Alarmen har lydt og udrykningskøretøjerne er på vej ud. Sådan kan man vel godt beskrive den ændrede situation omkring Covid-19 og den genopblussede smitterisiko efter at smittefaren næsten var kommet i nul i både juli og august. Det minder os om, at vi fortsat skal huske at holde afstand, vaske hænder og lad være med at give hånd som hilsen.

Brandulykker

Alarmen har også lydt i forhold til antallet af brande i fritidsbåde i år. Overlæge og professor Jens Lauritsen fra Odense Universitetshospital har derfor taget initiativ til at lave en undersøgelse, der skal afdække årsagerne til, hvorfor brande i fritidsbåde opstår.

Som Dansk Sejlunion bakker vi selvsagt initiativet op. Derfor opfordrer sejlklubben alle om at deltage i undersøgelsen eller dele linket til undersøgelsen til andre https://dansksejlunion.dk/nyheder/2020/undersoegelse-hvordan-er-brandsikkerheden-paa-danske-baade-til-fritidsbrug

Spørgeskema om klubbens aktiviteter

Sejlklubben har I august spurgt klubbens medlemmer i mail om de vil deltage i undersøgelse vedrørende sejlklubbens aktiviteter. Vi vil gerne vide lidt mere om, hvad klubbens medlemmer tænker om vores fælles aktiviteter. Vi har modtaget lidt over 20 besvarelser. Tak for disse bidrag, men vi vil gerne anmode flere medlemmer om at besvare spørgeskemaet inden vi afslutter undersøgelsen.

Stand Up Paddle i Virksund

Det myldrer med idrætsaktive danskere langs de danske kystlinjer og åer. Alene det seneste år er der kommet næsten 3000 nye medlemmer i idrætsforeninger på vandet, og har man opholdt sig bare en smule ved Danmarks kyster har man ikke kunnet undgå at se, hvor mange danskere, der henover sommeren har begivet sig ud på bl.a. paddle board. Vi har i slutningen af august besluttet at skubbe et Stand Up Paddle (SUP) initiativ i gang. Vi har erfaret at flere i nørområdet viser interesse for at starte og forsøge at finde balancen på et SUP Board. Har du lyst til at få flere informationer om SUP i Virksund, vil vi i løbet af efteråret begynde at lægge informationer ud på hjemmeside.

DJS Cup i Virksund.

Hvert år  i tredje weekend i september sejler vi DJS Cup. Covid-19 ser ikke ud til at blokere for denne gode tradition i år. Sidste år deltog 17 både i kapsejladsen. Vi håber, at et tilsvarende antal både tilmelder sig i år. Sejladsen foregår som vanligt i Lovns Bredning. Du kan tilmelde dig, din besætning og båd her https://www.limfjordskredsen.dk/djs-cup/. Du kan læse mere om kapsejladsen her https://www.virksundsejlklub.dk/2020/08/20/invitation-til-djs-cup-2020-loerdag-den-19-september/

Lystbådehavnen har velvilligt stillet gratis bådpladser til rådighed for gæstesejlere og har ligeledes valgt at give mulighed for gratis kranløft. Cafeen arrangerer morgenmad og frokostsandwich. Der er endvidere mulighed for at tilmelde sig et spisearrangement om aftenen, hvor der sættes på det hyggelig samvær. Nu håber vi blot, at vejret arter sig til god sejlads.

Mandetur.

Trods Covid-19 indskrænkninger er det muligt at afholde mandetur i uge 37 i Limfjorden. Mod nye højder er årets tema. Du kan læse mere om turen her https://www.virksundsejlklub.dk/2020/08/04/mandetur-mod-nye-hoejder/

Når jeg tænker på titlen på årets tur tænker jeg umiddelbart på Marens Patter – det højeste sted i miles omkreds – men vi skal højst sandsynligt sejlere længere væk fra hjemhavnen.

Velkomst i Virksund.

Sejlklubben inviterer nye sejlere og andre interesserede til velkomstarrangement i Virksund torsdag den 24. september kl. 19. Vi har modtaget de første tilmeldinger. Til arrangementet vil vi gerne fortælle mere om sejlklubbens aktiviteter mv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *