Duelighedsundervisning starter igen

Information om duelighedsundervisning og de første datoer i programmet.

Viborg og Virksund sejlklubber takker for Jeres tilmelding til duelighed 2020 og 2021. Vi glæder os meget til at komme i gang. Første undervisningsaften bliver torsdag d. 29. oktober kl. 1900, i klubhuset på Hjarbæk havn.

Vi vil før kursusstart gerne invitere Jer alle med på en sejltur fra Hjarbæk havn tirsdag d. 29. september kl. 1730. Vi regner med at afslutte turen senest kl. 2000. Hvis vejret ikke tillader forsvarlig sejlads, giver de flinke skippere en kop kaffe og snak i, og om, deres både. Giv mig venligst besked hvis I ønsker at være med. Venligst tilkendegiv om I ønsker at deltage, eller ej senest lørdag 26. SEP.

Det er ikke alle der har lige meget erfaring med sejlads, og vi har ofte kursister der kun har sejlet få gange. Så ud over at mødes til “dét, det hele handler om”, skal sejlturen hjælpe med til den almindelig forståelse når vi sidder i teorilokalet. Håber at se Jer alle sammen.

Omkring 29. september vil kursister modtage en direkte mail med praktisk information om kurset og tilbud om bestilling af kursusmateriale.