Vinterklargøring – hvem kan jeg spørge til råds?

Hvem skal jeg spørge om optagning af båd? Kan kranen løfte en b¨d på tre tons i centerløft? Hvordan skal jeg vinterklargøre min indenbordsmotor, når båden er kommet på land? kan min mast ligge i masteskuret og hvordan får jeg anmeldt plads? Hvem betaler jeg til for at få beddingsplads og hvordan får jeg fat i et bådstativ?

Disse og mange andre spørgsmå kan trænge sig på som bådejer i Virksund, nu hvor båden skal op efter sejlersæsonen. Hvem kan du tage fat i  og spørge til råds?

Virksund Sejlklub vil meget gerne assistere med råd og hjælp, såfremt du måtte have spørgsmål. Klik ind på https://www.virksundsejlklub.dk/din-klub/virksund-sejlklubs-mentoransvarlige/ eller Virksund Sejlklubs bestyrelse og udvalg, hvor du finder adresser på personer, som du kan rette henvendelse til og spørge. Vi hjælper gerne.

Virksund Sejlklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *