Covid-19 i Skive Kommune

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Skive Kommune har i dag -mandag den 12. oktober – opfordret til, at alle idrætsforeninger lukker ned for deres indendørsaktiviteter for at nedbringe antallet af corona smittede i Skive Kommune.

Dette er en anbefaling som Skive Idrætssamvirke bakker op om. Samtidig understreges, at det er en anbefaling og ikke et påbud.

Skive Kommune vil sammen med Skive Idrætssamvirke komme med en ny udmelding i starten af uge 43 vedrørende en tidshorisont for den anbefalede nedlukning.

Virksund Sejlklubs aktiviteter i den kommende måneds tid frem til 18. november foregår udendørs og er især rettet mod optagning af både i Lystbådehavnen. Så det vigtigste for alle på Virksund Lystbådehavn er fortsat at holde afstand og spritte af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *