Vinteraktiviteterne er planlagt.

Det bliver koldere, bøjerne indsamles om få dage og de fleste både er på land. Det er tid til flere indendørs aktiviteter, men Covid -19 kan måske sætte hindringer i vejen for at gennemføre alle aktiviteter. Vi håber, at det lykkes at gennemføre alle planlagte aktiviteter.

Det viser sig, at mange medlemmer er interesserede i sejlklubens vinteraktiviteter. Tilslutningen har de senere år været stor til mange af klubbens aktiviteter. de håber vi kan fortsætte denne vinter.

Det ændrer dog ikke på, at vi nu har sejlklubbens vinteraktiviteter på plads. Der kan dog med forholdsvis kort varsel komme ændringer. Jeg tror og håber, at alle har forståelse for denne udvikling.

Yachtskipper 3 uddannelse er startet og duelighedskursus indledes torsdag den 29. oktober i Hjarbæk. Alle pladser på begge hold er forlængst besat. Den traditionelle præmieaften var oprindeligt planlagt til onsdag den 18. november. Påm grund af Covid-19 situationen sidst i oktober og Dansk Sejlunions Corona skærpelser flyttes arrangementet til 6. februar 2021. På Præmieaften drøftes normalt årets onsdagssejladser og der uddeles præmier og sovsekande mv.

Nytårsparole afholdes 13. januar i Virksund for alle frivillige i sejlklubben invitetes. De frivillige i de forskellige udvalg vil blive indbudt direkte og her vil vi bl.a. evaluere sæsonen 2020.

Der afholdes VHF kursus 16. og 17. januar. For at deltage som kursist er betaling påkrævet. Kursus fører op til en autoriseret eksamen i slutningen af det intensive kursus.

Første lørdag i februar, d.v.s. den 6. februar, afholder sejlklubben den ordinære generalforsamling.

Herefter intensiveres aktivitetsniveuaet i den efterfølgende periode.

Hvert år afholdes målerdag i Virksund.

24. februar afholdes arrangement omkring sikkerhed til søs. Her vil blive informeret o de seneste trends omkring sikkerhed og om førstehjælp ombord.

Asger Hunø, som også underviser i Yachtskipper 3 uddannelse i Hjarbæk, kommer 9. marts og fortæller om hans tur i Nordatlanten i eget skib. På togt i Nordatlanten hedder det. Alle medlemmer er velkomne.

Vi er tidligere blevet opfordret til at lave et kursus i splejsning. Vi inviterer nu klubbens medlemmer til at deltage i Spectra og Dynema splejsekursus i Virksund tirsdag den 23. marts. For at deltage denne aften skal hver deltager medbringe et splejsesæt.

Onsdag den 31. marts 2021 inviteres alle medlemmer og interesserede til velkomstarrangement i Virksund, hvor sejlklubben informerer om klubbens aktiviteter. Her i efteråret havde denne aktivitet stor søgning og det ser ud til at denne aktivitet er kommet for at blive.

Med Carsten Overgaard som leder afholdes motorlære onsdag den 24. marts 2021. Her får du fif og råd om at vedligeholde og efterse din indenbordsmotor mv. Alle medlemmer af sejlklubben har fri adgang til denne aftens aktivitet.

Onsdag den 14. april vil Jørgen Christiansen fortælle det seneste om sikkerhed til søs og Mary-Ann Steenbryggen Christiansen vil give råd om førstehjælp om bord. Alle medlemmer har fri adgang.

Den traditionelle målerdag, hvor både sejl og både kan indmåles, gennemføres lørdag den 24. april. Carsten Overgaard og Kenneth Stjerneby Mortensen leder denne aktivitet med evt. støtte fra andre i målerholdet.

Onsdag 14. april 2021inviterer kapsejladsudvalget til regelaften og evt. interesserede nye sejler indbydes til at deltage for at høre mere om, hvordan de kan starte op med denne spændende aktivitet.

Herefter gennemføres Tune Up onsdag den 21. april og den første egentlige onsdagskapsejlads i 2021 onsdagens efter 28. april.

Virksund Selklub

Virksund Sejlklub

Standerhejsning i Virksund markerer vintersæsoens afslutning og sejlersæsonens begyndelse lørdag den 1. maj 2021.

Alle aktiviteterne vil blive lagt i kalenderen på hjemmesiden og på facebook som begivenheder.