Præmieaften 18. november flyttes.

I går 26. oktober og i dag 27. oktober har Dansk Sejlunion lagt de ændrede Covid-19 forholdsregler ud på https://dansksejlunion.dk/corona

Med seneste de opdateringer kan læses, at klubhusene fortsat er åbne. Dog anbefaler Dansk Sejlunion, at der ikke gennemføres sociale aktiviteter i klubhusene. Dette betyder, at vi bør flytte sejlklubbens præmieaften, som er planlagt til at blive afholdt 18. november, til et andet tidspunkt.

Et Covid-19 smittetryk af en vis størrelse vil sandsynligvis sætte sit aftryk på omgivelserne gennem en længere periode. Det betyder, at vi bør tage et ordentligt kalenderspring for at komme fri af det store smittetryk og derfor zoome ind på at afholde præmieaften efter årsskiftet.

I øjeblikket må man samle 500 personer til generalforsamlinger, og de foreløbige udmeldinger fra DIF er, at de regler fortsætter, så længe man overholder afstandskrav samt kvadratmeterkrav, og at man i øvrigt sidder ned under hele seancen med ansigterne i samme retning. Man skal gå ind af døren og direkte til sin plads og blive der, til generalforsamlingen er slut.

Da der således på nuværende tidspunkt gælder andre forholdsregler omkring generalforsamlinger i sejlklubberne i forhold til andre indendørs aktiviteter, vælger sejlklubben at flytte præmieaftenen til sejlklubbens generalforsamling lørdag den 6. februar 2021. Her er det nu planen, at der gennemføres en kort præmieoverrækkelse i sammenhæng med generalforsamlingen.